Sunday, September 26, 2010

Ashabul kahfi 2

K.ili..
Betullah k.ili ckp, nnt sy rindu..mmg sy rindu dah ni..ashabul kahfi semua rindu..rindu kt mak. Rindu nk dgr mak berleter..hehe..Bila nak balik ni?
We are STRONG when we sit together. Don't be SAD like Dr Aidh bin Abdullah Qarni said.

Cik Atikah..
Hehe..jgn jeles semalam deqmoon masak special..tpi itulah dah xjdi special sebab korang xde..
Again..We are STRONG when we sit together.

Cik Siti..
Hari ni dia pergi jalan2 cari makan..makan baik2..jgn lupa ashabul kahfi ye..
Again..We are STRONG when we sit together.

Cik Aish..
Huhu..x nak g INOVA..but I have to go..pray 4 me..start ptg ni smpai selasa. Fikir psl INOVA dah x jdi nk sambung keje2 yang terbengkalai~~~lab report, writhing thesis n bla222~~~
Again..We are STRONG when we sit together.

K.Mah..
As usual, rajin..semua keje dah siap, jeles beb. Tapi still x dpt motivate diri ini..waaa..pe nk jdi!!!
Again..We are STRONG when we sit together.

K.Aidah..
Pagi2 lagi lyn criter, best giler, bz tpi wt donno je. Sambil lyn criter sempat siapkan keje.Wah, dahsyat 2..
Again..We are STRONG when we sit together.

Deqmoon..
K.ili dah xde umah..dia lak y cm mak kt ashabul kahfi ni..best semalam deqmoon masak..sian k.ili n cik tikah..hehe..biar diorang jeles..
Again..We are STRONG when we sit together.

Cik Mirae..
Jln2 sampai x ingat jln balik..hehe..ingat kluar g mkn kt acacia je tapi terlepas sampai seremban..Bagus2..nmpaknye gene transformation dah berlaku kt cik mirae..kuat jln cm I gak..hehe..

Ashabul Kahfi..
We are STRONG when we sit together.


Ashabul kahfi-4eva-

2 comments: